Canadian Solar zonnepanelen

Canadian Solar is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie met een sterke focus op het leveren van schone, hernieuwbare energieoplossingen. Lees hieronder meer over Canadian Solar.

Canadian Solar

Kenmerken van Canadian Solar

Canadian Solar is opgericht in Canada in 2001, is sindsdien uitgegroeid tot een van 's werelds grootste producenten van zonnepanelen en een vooraanstaande speler in de zonne-energie-industrie.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van Canadian Solar:

 1. Duurzaamheid en milieubewustzijn: Canadian Solar heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze dragen actief bij aan de vermindering van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen door zonne-energie te promoten als een milieuvriendelijke energiebron.
 2. Wereldwijde aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijde aanwezigheid met vestigingen en projecten in meer dan 150 landen. Deze internationale aanwezigheid stelt hen in staat om duurzame energieoplossingen wereldwijd te leveren.
 3. Innovatie: Het bedrijf investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om de efficiëntie van zonne-energiesystemen te verbeteren en nieuwe technologieën te ontwikkelen. Ze hebben zichzelf gepositioneerd als pioniers in de sector wat betreft innovatie.
 4. Toekomstgericht: Met de groeiende wereldwijde vraag naar schone energiebronnen speelt Canadian Solar een cruciale rol in de energietransitie naar duurzaamheid. Ze streven ernaar om hernieuwbare energie toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen.

Canadian Solar is een bedrijf dat zich inzet voor het bevorderen van een duurzamere toekomst. Door middel van hoogwaardige zonnepanelen en innovatieve oplossingen draagt het bij aan de groei van de zonne-energie-industrie en de overgang naar schone energiebronnen.

Pluspunten Canadian Solar

 • 12 tot 25 jaar productgarantie

 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

 • Staat hoog op de Tier 1 lijst

  Bedrijfscultuur Canadian Solar


  Hun missie: Het bevorderen van schone, hernieuwbare energieoplossingen en duurzaamheid. Canadian Solar streeft ernaar om zonne-energie toegankelijk te maken en een leidende rol te spelen in de overgang naar groenere energiebronnen.

  Gratis adviesgesprek op locatie?