Enphase Energy micro omvormers

Enphase Energy is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie-oplossingen dat zich richt op het transformeren van de manier waarop we zonne-energie opwekken en gebruiken. Lees hieronder meer over Enphase Energy.

Enphase Energy

Kenmerken van Enphase Energy

Het bedrijf werd opgericht in 2006 en heeft sindsdien innovatieve technologieën ontwikkeld die de efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid van zonne-energiesystemen hebben verbeterd.

Belangrijke kenmerken van Enphase Energy zijn:

 1. Micro omvormers: In tegenstelling tot conventionele omvormers die de energie van meerdere zonnepanelen op één locatie omzetten, installeert Enphase micro omvormers op elk individueel zonnepaneel. Dit verhoogt de efficiëntie van het systeem en minimaliseert prestatieverlies als gevolg van schaduw, vuil, of defecten in afzonderlijke panelen.

 2. Monitoring: Via de Enlighten-app kunnen eigenaars real-time gegevens verzamelen en analyseren over de prestaties van hun zonne-energie-installatie. 

 3. Duurzaamheid: Enphase Energy streeft ernaar om duurzame zonne-energieoplossingen te bieden die de levensduur van zonnepanelen verlengen en de ecologische voetafdruk verminderen. Hun producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en ondergaan kwaliteitscontroles om betrouwbaarheid te waarborgen.

 4. Innovatie: Het bedrijf blijft nieuwe technologieën ontwikkelen en verbeteren om de prestaties van zonne-energiesystemen te verhogen, en draagt zo bij aan de groei en evolutie van de industrie.

Deze kenmerken maken Enphase Energy tot een belangrijke speler in de zonne-energiesector en onderstrepen hun streven naar efficiëntie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatie binnen de industrie.

Pluspunten Enphase Energy

 • 25 jaar micro omvormer garantie

 • Maximaal rendement

 • Geen omvormer in je woning

  Bedrijfscultuur Enphase Energy


  Hun missie: Het transformeren van de manier waarop zonne-energie wordt opgewekt en gebruikt.

  Hun visie: Zonne-energie toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen.

  Gratis adviesgesprek op locatie?