Projecten en nieuws overzicht

 

Bekijk en lees hier over een selectie de verschillende projecten waar wij met veel trost aan hebben mogen werken. Ook lees je hier artikelen over zonnepanelen, laadpalen en batterij systemen.

Staat er informatie die je zoekt niet tussen? Neem dan contact op met onze adviseurs.
We helpen je graag verder met al je vragen!

 

Wat onze klanten vinden..

Anouar Kok
Anouar Kok
22 Juni 2024
Uitstekende organisatie met een prettig contact, goede monteurs en een uitstekende service. Na diverse offertes bij verschillende ondernemingen gekozen voor het gevoel dat we hadden bij eigenaar Patrick. Vakkundig en met passie voor het materiaal en oog op de toekomst, een goede leverancier met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Inmiddels is ons dak voorzien van 9 panelen en vrijwel alles is perfect gelopen, dankzij de goede monteurs.
Deentie
Deentie
21 Juni 2024
We zijn zeer goed geadviseerd en snel geholpen. Topservice!
Sander Klomp
Sander Klomp
21 Juni 2024
Top bedrijf! Direct vanaf het adviesgesprek denken ze goed met je mee en kijken ze echt naar een oplossing op maat. Vervolgens altijd prettig contact gehad en altijd goed bereikbaar. Vanaf het moment van opdracht geven werden de panelen binnen 3 weken al geïnstalleerd!! De installatie werd door vriendelijke en kundige vakmannen uitgevoerd wat natuurlijk ook erg prettig is. Niks overhaast en een goede duidelijke uitleg toen alles klaar was Zeker een aanrader dus!
Danny Jagers
Danny Jagers
2 Mei 2024
Max Verweij
Max Verweij
22 Februari 2024
Van adviesgesprek tot oplevering van de zonnepanelen hebben wij het contact met Modern Energy als heel prettig ervaren, plaatsing en aansluiting verliepen eveneens professioneel. Enkel de in inbedrijfstelling duurde iets langer maar ook dit werd keurig opgelost.
Nicole van Nunen
Nicole van Nunen
14 Februari 2024
Wat een ontzettend fijn bedrijf. Heel goed geholpen door het hele team. Je merkt dat ze precies weten waar zij het over hebben, het zijn echt vakmensen. Ze keken nauwkeurig wat de beste opties waren voor zonnepanelen bij ons thuis. Alles werkt nu en dat is natuurlijk heel leuk om bij te houden in de app! Heel blij mee!
Rick
Rick
7 Februari 2024
Kundige en keurige mensen die de tijd nemen om een mooi product te leveren. Dat de zon maar weer mag gaan schijnen.
Oktay Khodjasteh
Oktay Khodjasteh
4 Januari 2024
Uitstekende Ervaring met Modern Energy!! Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Modern Energy en ik ben uiterst tevreden over mijn ervaring. Vanaf het eerste contactmoment merkte ik dat het team zeer deskundig en klantgericht is. Ze namen de tijd om mijn behoeften te begrijpen en boden een oplossing op maat die perfect bij mijn situatie paste. Wat mij vooral opviel, was de professionaliteit en de diepgaande kennis van duurzame energieoplossingen. De installatie van mijn zonnepanelen verliep vlekkeloos en het team zorgde ervoor dat ik volledig op de hoogte was van het proces. Ik was ook onder de indruk van de nazorg; ze waren altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Het resultaat is verbluffend. Mijn energierekeningen zijn aanzienlijk verlaagd en ik draag nu actief bij aan een duurzamere toekomst. Ik zou Modern Energy zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en efficiënte energieoplossingen.
Martijn Breddels
Martijn Breddels
30 December 2023
Echt top service en alles was meteen op voorraad, de mannen die de zonnepanelen monteren waren ook heel vriendelijk.
Bas van Ingen
Bas van Ingen
14 December 2023
Fantastisch bedrijf, goed en fijn contact en echt met aandacht voor wensen van de klant. Ik raad modern energy bij iedereen aan.

Gratis adviesgesprek op locatie?