Zonnepanelen Culemborg
Zonnepanelen & laadpaal Culemborg
februari 21, 2024
Green energy
De urgentie van verduurzaming: hoe huishoudens tot 2035 een hoge energierekening krijgen.
februari 26, 2024
Zonnepanelen Culemborg
Zonnepanelen & laadpaal Culemborg
februari 21, 2024
Green energy
De urgentie van verduurzaming: hoe huishoudens tot 2035 een hoge energierekening krijgen.
februari 26, 2024

Zonnepanelen Zoelmond

Zonnepanelen installatie Zoelmond

In het prachtige Zoelmond hebben we een opmerkelijk project afgerond dat de potentie van zonne-energie benadrukt. Met de installatie van 8 URECO zonnepanelen van 425Wp op een schuin dak, hebben we niet alleen duurzame energiebronnen geïntegreerd, maar hebben we ook geavanceerde technologieën ingezet om het systeem te optimaliseren.

De keuze voor URECO glas-glas zonnepanelen van 425Wp biedt niet alleen een indrukwekkend vermogen, maar ook duurzaamheid en efficiëntie. Met deze panelen kunnen we een aanzienlijke hoeveelheid energie opwekken, zelfs in gebieden met variabele weersomstandigheden.

Acht 425Wp URECO zonnepanelen met Enphase micro omvormers


Enphase micro omvormers:

Een innovatief aspect van dit project is het gebruik van Enphase micro omvormers. Deze omvormers, geplaatst onder ieder paneel, bieden niet alleen efficiëntie op paneelniveau, maar stellen je ook in staat om het systeem grondig te monitoren.

Met deze geavanceerde monitoring kan je de prestaties van elk paneel individueel volgen en eventuele problemen snel identificeren en oplossen.

Montagesysteem Esdec:

Het Esdec ClickfitEvo montagesysteem is een cruciaal onderdeel van dit project. Dit systeem biedt niet alleen een solide basis voor de zonnepanelen, maar ook een snelle en eenvoudige installatie. Het modulaire ontwerp maakt aanpassingen mogelijk voor verschillende soorten daken, wat essentieel is voor projecten met diverse configuraties.


Het project op de Meerkikkerstraat in Culemborg toont de kracht van duurzaamheid in actie. Door geavanceerde zonne-energie en elektrische mobiliteit te combineren, biedt het een model voor andere gemeenschappen. Met URECO zonnepanelen, Esdec montagesysteem, Growatt omvormer en Tigo optimizer wordt een veerkrachtige en groene toekomst mogelijk gemaakt.


Kenmerken van dit project


  • 425Wp URECO glas-glas zonnepanelen met 25 jaar product garantie en 30 jaar opbrengstgarantie 
  • Enphase IQ8M mirco omvormers met 25 jaar productgarantie
  • ESDEC onderconstructie voor het schuine dak

Gratis adviesgesprek op locatie?