Elke stap die telt!

Goede (persoonlijke) begeleiding bij ieder project is onze prioriteit. Wij ondernemen bij iedere aanvraag verschillende stappen om het traject zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

STAP 1

Persoonlijk gesprek en schouw

Wij komen graag op locatie bij jullie langs om te luisteren naar jullie wensen en alles te vertellen over de mogelijkheden van zonnepanelen en de verschillende systemen die er zijn. Ook beantwoorden wij alle vragen die jullie nog hebben.

Wij zullen op locatie samen met jullie het dak bekijken waar de zonnepanelen op moeten komen. Vervolgens zullen we controleren of de huidige meterkast voldoet aan de huidige normeringen.

Door op deze manier de schouw uit te voeren kunnen wij de offerte zo compleet mogelijk maken en komen wij en ook jullie niet voor verassingen te staan op de dag van montage.

STAP 2

Offerte op maat

Na de schouw gaan wij aan de slag om de passende offerte te maken, in de offerte zal een afbeelding staan met de zonnepanelen ingetekend op jullie dak.

De afspraken die we tijdens de schouw gemaakt hebben staan in de offerte beschreven zodat dit voor de beide partijen duidelijk is.

Bij de offerte zullen ook de datasheets van de zonnepanelen en de omvormer meegestuurd worden zodat jullie precies weten wat er geplaatst zal worden.

STAP 3

Akkoord?

Hebben jullie gekozen voor onze offerte? Hartstikke fijn!

Er zal in overleg met jullie een datum gepland worden waarop de zonnepanelen geplaatst gaan worden.

Op de dag van montage zal dezelfde persoon die jullie het hele traject begeleid heeft weer bij jullie langskomen om de installatie nog eens door te nemen.

STAP 4

Plaatsen maar!

Wanneer alles besproken en akkoord is zullen onze monteurs aan de slag gaan met plaatsen en de elektricien zal de nodige aanpassingen in de meterkast doen om de zonnepanelen aan te sluiten.

Een gemiddelde installatie wordt vaak op dezelfde dag al in werking gesteld.

De monteurs zullen wanneer zij klaar zijn uiteraard alles weer opgeruimd en netjes achterlaten.

STAP 5

Uitleg en oplevering

Zijn jullie tevreden over hoe jullie zonnepanelen op het dak zijn geplaatst? Op kantoor zullen onze collega's jullie zonnepanelen aanmelden aan de hand van het systeem wat geplaatst is.

Hiervan krijgen jullie een email met de gegevens van jullie systeem en uitleg over verdere stappen die genomen moeten worden.

Als alles werkzaam en naar wens is , zal het project opgeleverd worden.

STAP 6

Klaar? Besparen maar!

Zodra de zonnepanelen zijn aangesloten gaat het besparen gelijk beginnen en zal de zon gelijk zijn werk doen.

Klinkt onze werkwijze jullie als muziek in de oren? Neem dan vooral eens contact op en wij zullen samen kijken naar de beste oplossing voor jullie dak!

 

Wat betekent ModernEnergy voor jou?

✓ Korte terugverdientijd!

Je installatie is terugverdiend in gemiddeld 3 tot 6 jaar!

✓ Je huis is zuiniger en meer waard.

Met onze zonnepanelen gaat het energielabel omhoog en stijgt de waarde van jouw woning.

✓ Je bent zelfvoorzienend

Je bent minder afhankelijk van de netbeheerder.


Gratis adviesgesprek op locatie?