Growatt omvormers

Growatt is een vooraanstaande onderneming die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van geavanceerde omvormers die worden ingezet in zonne-energiesystemen. Lees hieronder meer over Growatt.

Growatt

Kenmerken van Growatt

Opgericht in 2010, heeft Growatt zich snel gevestigd als een wereldwijde speler in de zonne-energie-industrie en heeft het een sterke reputatie opgebouwd voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

Kenmerken en voordelen van Growatt zijn onder andere:

 1. Betrouwbaarheid: Growatt streeft naar betrouwbare prestaties van hun omvormers, en ze worden grondig getest en gevalideerd om ervoor te zorgen dat ze langdurig kunnen functioneren.
 2. Innovatie: Growatt blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om de nieuwste technologieën te integreren in hun omvormers.

 3. Service en ondersteuning: Growatt staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en technische ondersteuning. Ze bieden uitgebreide training en hulp aan installateurs en eigenaren van zonne-energiesystemen.

 4. Duurzaamheid: Als een bedrijf dat zich richt op hernieuwbare energie, zet Growatt zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijke productiepraktijken.

Of je nu op zoek bent naar een omvormer voor je eigen huis of een grootschalig zonne-energiesysteem, Growatt biedt een scala aan oplossingen om aan jouw behoeften te voldoen. 

Pluspunten Growatt

 • 10 jaar fabrieksgarantie

 • Lage geluidsproductie

 • Top prijs-kwaliteitsverhouding

  Bedrijfscultuur Growatt


  Hun missie: Iedereen te kunnen laten profiteren van duurzame energie.

  Hun visie: Het bouwen van ‘s werelds grootste intelligente ecosysteem voor duurzame energie voor de mensheid.

  Gratis adviesgesprek op locatie?