SolarEdge omvormers en optimizers

SolarEdge is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energieoplossingen en biedt geavanceerde technologieën die de efficiëntie en prestaties van zonnepaneelsystemen verbeteren. Lees hieronder meer over SolarEdge.

SolarEdge

Kenmerken van SolarEdge

Opgericht in 2006 en gevestigd in Israël, heeft SolarEdge zich snel ontwikkeld tot een wereldwijde speler in de zonne-energiesector. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve oplossingen die de efficiëntie en prestaties van zonne-energiesystemen verbeteren.

Kenmerken van SolarEdge omvormers en optimizers zijn onder andere:

 1. Optimal power harvesting: Een belangrijk kenmerk van SolarEdge is de optimalisatie van de energieopwekking. Dankzij de power optimizers, die individueel aan elk zonnepaneel zijn gekoppeld, kan elk paneel onafhankelijk werken. 

 2. Real-time monitoring: SolarEdge-omvormers bieden uitgebreide mogelijkheden voor real-time monitoring van het zonne-energiesysteem. Via een online platform kunnen gebruikers de prestaties van individuele zonnepanelen en het gehele systeem volgen. 

 3. Veiligheid en betrouwbaarheid: SolarEdge legt de nadruk op veiligheid en betrouwbaarheid in hun productontwerp. De omvormers hebben geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals geïntegreerde overspanningsbeveiliging en bescherming tegen oververhitting. 

 4. Eenvoudige installatie en onderhoud: SolarEdge-omvormers zijn ontworpen met het oog op installatiegemak en onderhoud. Het plug-and-play-ontwerp van de power optimizers maakt het eenvoudig om ze aan te sluiten op de zonnepanelen, en de omvormers zijn compact en lichtgewicht. 

Met een focus op gebruiksgemak en installatie-efficiëntie, biedt SolarEdge een alomvattende oplossing voor zowel installateurs als eindgebruikers. 

Pluspunten SolarEdge

 • Standaard 12 jaar productgarantie

 • Realtime monitoring met de mySolarEdge app

 • Ingebouwde temperatuurbewaking

  Bedrijfscultuur SolarEdge


  Hun missie: Het ontwikkelen en opschalen van hernieuwbare energietechnologieën die de manier verbeteren waarop we elektrische energie opwekken, opslaan en gebruiken in elk aspect van ons leven.

  Hun visie: Het creëren van een wereld die wordt aangedreven door schone, duurzame energie

  Gratis adviesgesprek op locatie?