Zonnepanelen Culemborg
Project Culemborg
februari 21, 2024
Zonnepanelen Zoelmond
Zonnepanelen Zoelmond
februari 22, 2024
Zonnepanelen Culemborg
Project Culemborg
februari 21, 2024
Zonnepanelen Zoelmond
Zonnepanelen Zoelmond
februari 22, 2024

Zonnepanelen & laadpaal Culemborg

Zonnepanelen & laadpaal in Culemborg

In het charmante Culemborg, omgeven door groene velden, is een duurzaamheidsinitiatief geïnstalleerd. Op de Meerkikkerstraat heeft een project plaatsgevonden dat de skyline verandert. Laten we eens duiken in dit verhaal van innovatie en vooruitgang.

Dit project wordt gevormd door 14 URECO zonnepanelen met een krachtige output van 425Wp, strategisch geplaatst op een schuin dak. Deze panelen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze belichamen ook een belofte van schone energie voor de gemeenschap.

Montagesystemen:

Hun installatie werd mogelijk gemaakt door het geavanceerde Esdec ClickfitEvo montagesysteem, een staaltje van technologische vooruitgang dat niet alleen stabiliteit biedt, maar ook efficiëntie bevordert, zelfs onder de Nederlandse weersomstandigheden.

Veertien 425Wp URECO zonnepanelen met Growatt omvormer en Wallbox laadpaal


Growatt omvormer:

In het hart van het systeem bevindt zich de Growatt MOD 5000TL3-XH omvormer, een ingenieus apparaat dat de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom voor huishoudelijk gebruik.

Ook is er achter één zonnepaneel een Tigo optimizer geïnstalleerd, deze slimme technologie minimaliseert de effecten van schaduwvorming, waardoor de algehele efficiëntie van het systeem wordt gemaximaliseerd.

Wallbox Pulsar Pro Laadpaal:

En dan hebben we het nog niet gehad over mobiliteit. Als kers op de taart is er ook een Wallbox Pulsar Pro laadpaal geïnstalleerd, waardoor elektrische voertuigen gemakkelijk kunnen worden opgeladen met de schone energie van de zon. Dit is niet alleen een praktische toevoeging aan het project, maar ook een stap in de richting van een toekomst van duurzame mobiliteit.


Het project op de Meerkikkerstraat in Culemborg toont de kracht van duurzaamheid in actie. Door geavanceerde zonne-energie en elektrische mobiliteit te combineren, biedt het een model voor andere gemeenschappen. Met URECO zonnepanelen, Esdec montagesysteem, Growatt omvormer en Tigo optimizer wordt een veerkrachtige en groene toekomst mogelijk gemaakt.


Kenmerken van dit project


  • 425Wp URECO glas-glas zonnepanelen met 25 jaar product garantie en 30 jaar opbrengstgarantie 
  • Growatt MOD 5000TL-XH, batterij bestendige, omvormer met 10 jaar product garantie
  • ESDEC onderconstructie voor het schuine dak
  • Wallbox Pulsar Pro laadpaal met 3 jaar garantie

Gratis adviesgesprek op locatie?