Zonnepanelen Waterlinieweg Culemborg
Zonnepanelen & laadpaal Waterlinieweg Culemborg
februari 28, 2024
Zonnepanelen Damen & Groen stalen dak
Damen & Groen B.V. gaat groen
april 15, 2024
Zonnepanelen Waterlinieweg Culemborg
Zonnepanelen & laadpaal Waterlinieweg Culemborg
februari 28, 2024
Zonnepanelen Damen & Groen stalen dak
Damen & Groen B.V. gaat groen
april 15, 2024

Zonnepanelen bijplaatsen op plat dak Tiel

Zonnepanelen bijplaatsen in Tiel

In Tiel hebben we onlangs een opmerkelijk zonne-energieproject afgerond, waarbij twee URECO zonnepanelen van 425Wp werden toegevoegd aan een bestaand zonnesysteem op een plat dak. 

Het de nieuw geplaatste zonnepanelen zijn URECO glas-glas zonnepanelen, elk met een vermogen van 425Wp. URECO staat bekend om zijn hoogwaardige zonnepanelen die uitstekende prestaties leveren. Doordat het glas-glas zonnepanelen zijn en er geen folie laag achter de zonnepanelen zit zijn ze goed te recyclen en dus ook duurzamer.

SolarEdge optimizers:

Het bestaande zonnesysteem was uitgerust met een SolarEdge omvormer en Power Optimizers, die onder elk paneel waren geplaatst. Om de nieuwe zonnepanelen naadloos te integreren, hebben we dezelfde optimizers geplaatst onder de nieuwe panelen en verbonden met de bestaande omvormer. Door dit te doen zijn alle zonnepanelen in hetzelfde systeem uit te lezen.

Twee 425Wp URECO zonnepanelen met SolarEdge optimizers


Montagesysteem Blubase:

Om de nieuwe zonnepanelen veilig en efficiënt te installeren, hebben we gebruik gemaakt van het Blubase Connect montagesysteem. Dit systeem kon naadloos worden doorgelegd achter het bestaande montagesysteem. 

Ligging van de zonnepanelen:

Een cruciale factor voor een efficiënte zonne-installatie is de oriëntatie van de panelen. In dit project zijn de zonnepanelen gepositioneerd op het zuiden, waardoor ze gedurende de dag maximale blootstelling aan zonlicht krijgen. Dit resulteert in een verbeterde energieopbrengst en een snellere terugverdientijd voor de investering.


Het project in Tiel benadrukt de eenvoud van het uitbreiden van zonne-installaties om meer energie op te wekken. Met componenten zoals URECO zonnepanelen, Blubase Connect montagesysteem en SolarEdge optimalisatietechnologie kunnen nieuwe panelen snel en naadloos worden geïntegreerd in bestaande systemen. Dit biedt een praktische en schaalbare oplossing om de energieproductie te verhogen en de overstap naar duurzame energie te versnellen, met zowel milieuvriendelijke als financiële voordelen voor gebruikers.


Kenmerken van dit project


  • 425Wp URECO glas-glas zonnepanelen met 25 jaar product garantie en 30 jaar opbrengstgarantie 
  • SolarEdge Power Optimizers met 25 jaar product garantie
  • Blubase Connect onderconstructie voor het platte dak

Gratis adviesgesprek op locatie?