Zonnepanelen bijplaatsen Tiel
Zonnepanelen bijplaatsen op plat dak Tiel
februari 28, 2024
29 zonnepanelen Zeist
29 zonnepanelen Zeist
april 16, 2024
Zonnepanelen bijplaatsen Tiel
Zonnepanelen bijplaatsen op plat dak Tiel
februari 28, 2024
29 zonnepanelen Zeist
29 zonnepanelen Zeist
april 16, 2024

Zonnepanelen voor Damen & Groen B.V.

Zonnepanelen voor Damen & Groen B.V.

In een streven naar duurzaamheid heeft ModernEnergy met succes een zonne-energieproject voltooid bij Damen & Groen B.V. in Culemborg. Met de installatie van 30 hoogwaardige URECO zonnepanelen van 425Wp hebben ze niet alleen bijgedragen aan de vermindering van de ecologische voetafdruk van het bedrijf, maar ook aan de bevordering van hernieuwbare energiebronnen.

Growatt omvormer:

Om de opgewekte zonne-energie om te zetten in bruikbare elektriciteit, werd een omvormer van Growatt geïnstalleerd. Growatt staat bekend om zijn betrouwbare prestaties en efficiënte energieomzetting. Door te kiezen voor een omvormer van Growatt kon ModernEnergy ervoor zorgen dat de opbrengst van de zonnepanelen maximaal werd benut, wat resulteerde in een betrouwbare energievoorziening voor Damen & Groen B.V.

Dertig 425Wp URECO zonnepanelen met Growatt omvormer


Installatie op Plat Dak: Blubase Connect Montagesysteem:

Voor het platte dak van Damen & Groen B.V. werd het Blubase Connect montagesysteem gebruikt. Dit innovatieve systeem staat bekend om zijn eenvoudige installatie en duurzaamheid. Door gebruik te maken van het Blubase Connect montagesysteem konden de zonnepanelen efficiënt worden gemonteerd op het platte dak, waardoor maximale energieopwekking mogelijk was.

Installatie op Schuin Stalen Dak: Esdec ClickfitEvo Montagesysteem:

Voor het schuine stalen dak van het pand werd het Esdec ClickfitEvo montagesysteem toegepast. Dit geavanceerde systeem biedt een perfecte oplossing voor schuine daken en staat bekend om zijn flexibiliteit en duurzaamheid. Dankzij het Esdec ClickfitEvo montagesysteem konden de zonnepanelen nauwkeurig worden geplaatst en veilig worden bevestigd, wat resulteerde in een optimale energieopbrengst.


Het project bij Damen & Groen B.V. in Culemborg, toont het belang van duurzame energie en innovatieve technologieën. Door te investeren in hoogwaardige zonnepanelen en geavanceerde montagesystemen zoals Blubase Connect en Esdec ClickfitEvo, is er niet alleen bijgedragen aan de vermindering van de ecologische impact, maar ook aan de verbetering van de energie-efficiëntie van het bedrijf. Dit project illustreert het potentieel van zonne-energie als een duurzame en kosteneffectieve energiebron voor bedrijven en organisaties over de hele wereld.


Kenmerken van dit project


  • 425Wp URECO glas-glas zonnepanelen met 25 jaar product garantie en 30 jaar opbrengstgarantie 
  • Growatt omvormer met 10 jaar fabrieksgarantie
  • Blubase Connect onderconstructie voor het platte dak & Esdec ClickfitEvo voor het stalen dak

Gratis adviesgesprek op locatie?