Zonnepanelen Damen & Groen stalen dak
Damen & Groen B.V. gaat groen
april 15, 2024
29 zonnepanelen Zeist
Zonnepanelen: Nog steeds rendabel in 2024?!
mei 28, 2024
Zonnepanelen Damen & Groen stalen dak
Damen & Groen B.V. gaat groen
april 15, 2024
29 zonnepanelen Zeist
Zonnepanelen: Nog steeds rendabel in 2024?!
mei 28, 2024

29 zonnepanelen op huis en schuur in Zeist

Zonnepanelen op huis en schuur in Zeist

Bij een project in Zeist, zijn 29 Aiko Full Black glas-glas zonnepanelen van 440Wp geïnstalleerd, verspreid over in totaal 3 schuine dakvlakken.

Dit project, ontworpen om maximale energieopwekking te realiseren, maakt gebruik van geavanceerde technologieën en slimme ontwerpkeuzes.

De keuze voor Aiko Full Black glas-glas zonnepanelen, met een vermogen van 440Wp per paneel, is cruciaal voor het behalen van een hoog rendement. Deze panelen staan bekend om hun duurzaamheid, efficiëntie en esthetische aantrekkingskracht, waardoor ze perfect zijn voor residentiële en commerciële installaties.

Enphase micro omvormers:

Om de energieopwekking verder te optimaliseren, zijn Enphase micro-omvormers gebruikt in dit project. Deze micro omvormers zorgen voor maximale energieproductie door de prestaties van elk afzonderlijk paneel te bewaken en te optimaliseren. Dit resulteert in een hogere opbrengst en verbeterde betrouwbaarheid van het systeem.

Negenentwintig 440Wp Aiko zonnepanelen met Enphase micro-omvormers


Esdec ClickfitEvo montagesysteem:

Voor de installatie op de schuine daken is gebruik gemaakt van het Esdec ClickfitEvo montagesysteem. Dit systeem staat bekend om zijn eenvoudige installatie en robuuste constructie, waardoor het perfect geschikt is voor verschillende dakconfiguraties. Het biedt niet alleen een veilige bevestiging van de panelen, maar zorgt ook voor een optimale positionering ten opzichte van de zon.

Ligging van de zonnepanelen:

De ligging van de zonnepanelen is zorgvuldig gepland om de blootstelling aan zonlicht te maximaliseren. Met twee dakvlakken gericht naar het zuidwesten en één dakvlak naar het zuidoosten, kunnen de panelen gedurende de dag profiteren van een optimale blootstelling aan de zon. Dit draagt bij aan een consistente en efficiënte energieopwekking gedurende het hele jaar.


Het project in Zeist, waar 29 Aiko Full Black glas-glas zonnepanelen zijn geïnstalleerd op 3 schuine dakvlakken, illustreert de kracht van geavanceerde technologieën en doordachte ontwerpkeuzes in het streven naar maximale energieopwekking. Met hoogwaardige zonnepanelen, een goed montagesysteem, slimme micro-omvormers en een ideale ligging, is dit project een voorbeeld van efficiënte en duurzame energieoplossingen voor de toekomst.


Kenmerken van dit project


  • 440Wp Aiko glas-glas zonnepanelen met 25 jaar product garantie en 30 jaar opbrengstgarantie 
  • Enphase micro-omvormers met 25 jaar fabrieksgarantie
  • Blubase Connect onderconstructie voor het platte dak & Esdec ClickfitEvo voor het stalen dak

Gratis adviesgesprek op locatie?