JinkoSolar zonnepanelen

JinkoSolar is een vooraanstaand bedrijf in de zonne-energie-industrie dat wereldwijd erkenning heeft gekregen voor zijn toewijding aan innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Lees hieronder meer over JinkoSolar.

JinkoSolar

Kenmerken van JinkoSolar

JinkoSolar is opgericht in 2006 en heeft snel naam gemaakt als een van 's werelds grootste fabrikanten van zonnepanelen en een belangrijke speler in de transformatie van de energie-industrie.

Een aantal belangrijke kenmerken van JinkoSolar zijn:

 1. Productkwaliteit: JinkoSolar staat bekend om zijn hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf heeft strenge kwaliteitscontroleprocessen toegepast om ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan de hoogste normen voor prestaties en duurzaamheid. Dit heeft hen geholpen om de vertrouwde keuze te worden voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.
 2. Innovatie: JinkoSolar heeft geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om de efficiëntie van zonnepanelen voortdurend te verbeteren. Ze hebben geavanceerde technologieën geïntroduceerd, die zorgen voor een betere energieopwekking, zelfs bij minder ideale omstandigheden.
 3. Duurzaamheid: Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsfilosofie van JinkoSolar. Ze streven naar groene productieprocessen en verminderen hun ecologische voetafdruk. Ook zetten ze zich in voor het recyclen van zonnepanelen aan het einde van hun levensduur, waardoor ze hun impact op het milieu minimaliseren.
 4. Wereldwijde aanwezigheid: JinkoSolar heeft vestigingen en distributiepartners over de hele wereld. Hierdoor kunnen ze klanten in verschillende landen voorzien van hoogwaardige zonne-energieproducten en diensten.

JinkoSolar is een bedrijf dat zich actief inzet voor een duurzame toekomst en blijft streven naar technologische vooruitgang in de zonne-energiesector. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt hen een vertrouwde naam voor diegenen die op zoek zijn naar betrouwbare zonne-energieoplossingen om hun energiebehoefte te dekken en bij te dragen aan een groenere planeet.

Pluspunten JinkoSolar

 • 25 jaar productgarantie

 • 30 jaar vermogensgarantie

 • Staat hoog op de Tier 1 lijst

  Bedrijfscultuur JinkoSolar


  Hun missie: Het energieportfolio optimaliseren en verantwoordelijkheid nemen voor het mogelijk maken van een duurzame toekomst.

  Hun visie: Een totaaloplossing bieden voor schone energie en marktleider worden.

  Gratis adviesgesprek op locatie?