Sunman lichtgewicht zonnepanelen

 Zonnepanelen zonder verzwaring van de dakconstructie? Dat kan met de Sunman Energy flexibele lichtgewicht zonnepanelen. Lees hieronder meer over Sunman.

Sunman Energy

Kenmerken van Sunman

Sunman Energy is een vooruitstrevend bedrijf in de zonne-energie-industrie, vooral bekend om hun innovatieve eArc-technologie. Deze technologie heeft een revolutie teweeggebracht door de eerste glasloze, lichtgewicht zonnepaneelmodules op de markt te brengen. De eArc-modules van Sunman zijn ontworpen om flexibeler, dunner en lichter te zijn dan traditionele zonnepanelen, wat hen ideaal maakt voor toepassingen waar gewicht en flexibiliteit cruciaal zijn​.

Een aantal belangrijke kenmerken van Sunman Energy zijn:

 1. Glasloos en lichtgewicht:
  De eArc-modules vervangen traditioneel glas door een gepatenteerd composietmateriaal, waardoor de panelen tot 70% lichter en 95% dunner zijn dan conventionele glazen zonnepanelen​. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden geïnstalleerd op structuren die het gewicht van traditionele panelen niet kunnen dragen, zoals commerciële en industriële daken die anders ongeschikt zouden zijn voor zonne-energie​

 2. Flexibiliteit en duurzaamheid:
  De panelen zijn flexibel en kunnen direct op daken worden bevestigd zonder dat er gaten geboord hoeven te worden of zware bevestigingssystemen nodig zijn​. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en voldoen aan strenge internationale normen zoals IEC 61215 en IEC 61730.
 3. Eenvoudige installatie en transport:
  Dankzij hun lichte gewicht en flexibiliteit kunnen de panelen eenvoudig worden vervoerd en geïnstalleerd. Dit vermindert niet alleen de installatiekosten, maar maakt ook nieuwe toepassingen mogelijk, zoals in de bouw en voertuigintegratie.

Pluspunten Sunman

 • Lichtgewicht en flexibel

 • 12 jaar productgarantie

 • Geen versterking van de dakconstructie nodig

  Bedrijfscultuur Sunman Energy


  Hun missie: Zonne-energie toegankelijker maken door lichtgewicht en flexibele zonnepanelen te ontwikkelen die gemakkelijk te installeren zijn op uiteenlopende locaties​.

  Hun visie: Een toekomst te creëren waarin zonne-energie op grote schaal toegankelijk is voor alle infrastructuren en toepassingen door de beperkingen van traditionele zonne-energie te overwinnen met innovatieve, lichtgewicht oplossingen.

  Foto's van Sunman lichtgewicht flexibele zonnepanelen

  Gratis adviesgesprek op locatie?