Wallbox laadpalen

Wallbox is een toonaangevend bedrijf op het gebied van elektrische laadoplossingen voor thuis en op werk. Lees hieronder meer over Wallbox laadpalen.

Wallbox

Kenmerken van Wallbox

Het bedrijf werd opgericht in 2015 en heeft sindsdien grote stappen gemaakt in de ontwikkeling van elektrische laadoplossingen.

Belangrijke kenmerken van Wallbox zijn:

 1. Gebruiksvriendelijkheid: Wallbox laadstations zijn ontworpen met een intuïtieve interface, waardoor gebruikers gemakkelijk hun laadprocessen kunnen beheren. Dit omvat functies zoals eenvoudige bediening via smartphone-apps en gebruiksvriendelijke instellingen voor het plannen van laadsessies.
 2. Veiligheid en betrouwbaarheid: Wallbox-producten bieden een hoog niveau van veiligheid en betrouwbaarheid. Ze zijn uitgerust met beveiligingsfuncties zoals geavanceerde toegangscontrole en bescherming tegen overbelasting.
 3. Connectiviteit: Wallbox laadstations zijn verbonden met digitale platforms, waardoor gebruikers hun laadgedrag kunnen volgen en beheren vanaf elke locatie. 
 4. Duurzaamheid: Als bedrijf streeft Wallbox naar duurzaamheid in al hun activiteiten. Dit omvat een circulaire benadering van productontwerp en -fabricage, waarbij ze streven naar minimale milieu-impact gedurende de hele levenscyclus van hun producten. 

Deze kenmerken maken Wallbox tot een belangrijke speler in elektrische laadoplossingen.

Pluspunten Wallbox

 • 2 jaar product garantie

 • Toegangscontrole

 • Makkelijk bedienen met de app

  Bedrijfscultuur Wallbox


  Hun missie: Geavanceerde en gebruiksvriendelijke laadoplossingen te bieden die de overgang naar elektrische mobiliteit versnellen en een positieve impact op het milieu hebben.

  Hun visie: De manier waarop de wereld energie gebruikt veranderen.

  Gratis adviesgesprek op locatie?